Solbriller med styrke forhandles hos Passagens Optik i Roskilde

Det kan være ubehageligt og skadeligt for dine øjne, hvis du færdes udenfor uden solbriller, når solen står højt på himlen. Det kan også resultere i hovedpine, hvis du konstant kniber øjnene sammen for at skærme for solen. Solbriller med styrke er den ultimative løsning. Med et par solbriller med styrke fra Passagens Optik er du sikret beskyttelse mod solens ultraviolette stråler, og samtidig får du et skarpt og behageligt syn i solen.

Solbriller med styrke tilpasset dine behov

Dine solbriller med styrke tilpasses dine øjnes behov. Du kan også overveje hvilke egenskaber brilleglasset skal have i dine solbriller. Hos Passagens Optik tilbyder vi forskellige solbrilleglastyper, der hver har unikke egenskaber. Vi har lavet en guide, så du kan få overblik over solbrilleglastyperne:

  • Fotokromisk glas går fra at være gennemsigtigt til mørkt afhængig af, hvor meget solen skinner, og er ideelt til aktiviteter med skiftende lysforhold.
  • Polaroidglas mindsker generende refleksioner fra for eksempel sollys i vand, regn eller bygninger.
  • Brilleglas kan fås i forskellige farver såsom gule, orange, grønne og brune glas. Varme nuancer øger kontrasterne ved nedsat sol. Køligere glas er mere balancerede.
  • Fit-over eller clip-on er et billigere alternativ til dig, der ikke vil investere i et par solbriller med styrke. Fit-overs er solbriller med styrke, der sættes over dine nuværende glas. Clip-ons er solbrilleglas, du klipper på dine nuværende briller.

Passagens Optik sørger for dine solbriller med styrke

Du har også mulighed for at lave dine gamle briller om til solbriller med styrke, hvis du alligevel skal have nye briller. Kom forbi din optiker i Roskilde og høre mere om dine muligheder. Vores optikere kan også hjælpe dig med at finde de helt rigtige solbriller med styrke, hvor der tages højde for dit syn og din personlige stil.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER