Find dine briller hos Passagens Optik i Roskilde

Er du på jagt efter nye briller? Briller sætter et unikt præg på dit udseende, så det er vigtigt, at du giver dig god tid, når du skal vælge det rette par. Hos Passagens Optik i Roskilde har vi et bredt sortiment af briller i alverdens former og farver, så der er garanteret noget, der passer til dig og din stil.

Tænk over brillens funktion

Brillernes funktion afhænger af, hvad du har behov for. Derfor bør du overveje, hvilke behov du har:

  • Skal brillerne bruges hele tiden eller blot til arbejde?
  • Skal de bruges som aflastning til kontaktlinser?
  • Skal du bruge brillerne til hverdagsbrug og under kørsel?

Brillernes funktion har betydning for, hvordan brillernes stel og glassets synsfelt skal være. Skal brillerne hovedsagligt bruges til hverdagsbrug, og når du kører bil, bør de have et godt og bredt synsfelt. Briller til arbejde skal i stedet dække, hvor du kigger hen, når du arbejder. Et godt tip er at vælge et mere spændende stel, hvis brillerne udelukkende bruges som aflastning til kontaktlinser.

Find de rette briller hos din optiker i Roskilde

Udover at et par briller optimerer dit syn, så afspejler de også din personlighed. Derfor kan det være en god ide at overveje hvilken type briller, der klæder dig. For at finde de rigtige briller tager din optiker både højde for ansigtsform, hudtone og din stil. Brillerne vil komme til at fylde en stor del af dit ansigt, så det er vigtigt for os hos Passagens Optik, at du finder et par, du bliver helt tilfreds med. Har du brug for hjælp til at finde briller, der klæder dig? Du kan til enhver tid kigge forbi din lokale optiker i Roskilde, hvor vores optikere vil hjælpe med at finde et par briller til dig.