Book en synsprøve hos Passagens Optik i Roskilde

Føler du, at det med tiden er blevet sværere at se ting, der er langt væk – eller kan du ikke længere læse det, der står med småt? Oplever du problemer med synet, anbefaler vi, at du bestiller en tid til en synsprøve hos din lokale optiker, så du kan få undersøgt dit syn.

Hvornår bør jeg få foretaget en synsprøve?

Er du i tvivl om, hvorvidt du har behov for en synsprøve? Vi har samlet en liste over symptomer, der kan være tegn på synsfejl:

  • Vedvarende hovedpine hvilket tyder på, at du anstrenger dine øjne for at stille skarpt.
  • Røde øjne, der opstår hvis du overanstrenger øjnene.
  • Ser du dobbelt, selvom du holder en hånd for det ene øje, kan det være tegn på grå stær.
  • Har du brug for mere lys, end du plejer, når du læser, eller har du problemer med at læse, hvad der står på tæt hold? Det kan betyde, at du er langsynet.
  • Har du i forvejen briller eller kontaktlinser, og føler du, at du skal anstrenge dig for at kunne se klart? Det kan være tegn på, at du har behov for en højere styrke.

Har du oplevet nogle af disse problemer med synet, bør du bestille tid til en synsprøve hos din optiker.

Sådan foregår synsprøven i praksis hos din optiker

En synsprøve udføres ved hjælp af en slags ’kæmpebrille’ med forskellige glas i og en bogstavstavle. Din optiker vil også spørge ind til din dagligdag for at få indblik i din livsstil og dine behov. En synsprøve varer cirka 30 minutter og vil afsløre, om du har nogle synsfejl. Der vil altid blive sat god tid af, så I sammen kan finde den rette løsning for dig og dit syn.

Vi anbefaler, at bestille tid.