Solbriller hos Passagens Optik i Roskilde

I sommerperioden er det en god ide altid at have et par gode solbriller med i tasken. Med et par solbriller fra Passagens Optik bliver det behageligt at orientere sig, når solen skinner. Solbriller har også en anden vigtig opgave, nemlig at skåne dine øjne mod solens UV-stråler.

3 grunde til, at du bør anskaffe dig et par solbriller

Solbriller er et pænt og pyntende stykke tilbehør. Derudover er der især tre praktiske årsager til, at du bør eje et par gode solbriller:

  • Du blændes ikke af solen, og du slipper for at få hovedpine af at skulle knibe øjnene sammen hele tiden.
  • Solbriller giver en meget mere behagelig oplevelse og et afslappet syn, når du er ude og køre. Står solen lige i dit synsfelt, kan det være utrolig anstrengende for dine øjne at knibe dem sammen.
  • Solbriller har til formål at beskytte dine øjne mod UV-stråling. Skal du solbade med vennerne, nyde en velfortjent skitur eller nyde aftensolen i haven? Så husk solbrillerne! Lyset reflekteres i langt højere grad ved hvidt sand, vand samt sne, og det kan være skadeligt for dine øjne, hvis du lader solbrillerne blive hjemme.

Find de rette solbriller hos din optiker i Roskilde

Udover at solbriller skal beskytte dig mod solens ultraviolette stråler, så er de et smart stykke tilbehør. De kan sætte prikken over i’et på dit look. Har du synsfejl, så er der to gode alternativer til dig: Synskorrigerende briller med solbrilleeffekt og solbriller med styrke. Hos Passagens Optik går vi op i, at dine solbriller skal klæde dig og passe til din stil. Du kan med fordel kigge forbi og se vores udvalg af solbriller. Vores optikere vil også meget gerne hjælpe med at finde en solbrille, der falder i din smag.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu