Din optiker i Roskilde

Når du besøger Passagens Optik, bliver du mødt af god, venlig og personlig service. Med vores uddannelse og erfaring er vi klædt på til at hjælpe dig med at finde de briller, der passer lige præcis til dig. Vi er eksperter i specialundersøgelser, og vi udfører blandt andet synsprøver og natte-test. Vi sælger også kontaktlinser og natlinser og har faste priser på progressive glas.

Zeiss specialglas

Når du skal have nye briller, har stellet naturligvis en stor betydning. Men glasset er nu engang det, du skal se igennem, og derfor skal det være i den absolut bedste kvalitet. Det kan du få hos os! Vi har nemlig Zeiss specialglas på vores eget værksted.

Det er ikke kun, når det kommer til glas, at vi kræver høj kvalitet. Vores måleudstyr skal også være blandt det bedste på markedet. Derfor bruger vi i.Profiler®, som er et højteknologisk Zeiss analyse- og målesystem. Det er baseret på avanceret bølgefrontsteknologi og gør det muligt for os, at måle øjnene mere præcist end nogensinde før. Målesystemet gør det også muligt, at opdage afbildningsforhold, som aldrig har været korrigeret for tidligere. Med systemets muligheder kan vi sikre os, at du som brillebærer vil opleve en helt ny synskvalitet.

Syn for Sagen – støt en god sag

Vi ønsker at hjælpe der, hvor vi kan. I 1999 startede indehaveren af Passagens Optik, Tonny Dupont, foreningen Syn for Sagen. Foreningen arbejder for at hjælpe mennesker i u-lande med at få et bedre syn. I foreningen rejser de ud tre gange om året – primært til Afrika men de har også været i Peru og Nepal. Syn for Sagen hjælper typisk med helt almindelig langsynethed eller grå stær.

Foreningen indsamler brugte briller, som de tager med og deler ud på rejserne. Lokalbefolkningen i u-landene får en synsprøve og en brugt brille. Vi håber, at du vil støtte op om den gode sag og tage dine brugte briller med, når de trænger til en udskiftning. Vi ser frem til at møde dig i butikken, og husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.