Designerbriller forhandles hos Passagens Optik i Roskilde

På vores hylder har vi alt fra unikke og spændende briller til de langt mere klassiske briller.  Designerbriller har især en god plads på hylderne hos os, hvor alle de lækre mærker i både udenlandsk og dansk design er at finde. Vi udvælger selv hele vores sortiment, hvor gennemført design er i højsædet, så du er garanteret briller i god kvalitet.

Designerbriller fra alle de kendte mærker

Briller i dansk design er det foretrukne valg, når vores kunder skal vælge designerbriller. Af danske mærker fører vi blandt andet følgende mærker i vores sortiment:

  • Fleye
  • Thomsen Eyewear
  • ProDesign

Er du mere til briller af udenlandsk design? Vi har naturligvis et bredt udvalg af designerbriller fra de kendte udenlandske mærker, såsom:

  • Marc By Marc Jacobs
  • Tommy Hilfiger
  • Ray-Ban

Med et par designerbriller fra Passagens Optik kan du være sikker på at have noget, der kan sætte prikken over i’et på dit look. Vi har garanteret en brille, der falder i din smag, hvad end du leder efter designerbriller i dansk eller udenlandsk design.

Kom forbi din optiker og få en snak om designerbriller

Overvejer du at anskaffe dig et par designerbriller? Kig endelig forbi Passagens Optik i Roskilde, så du selv kan få syn for sagen. Her viser vores optikere gerne vores spændende udvalg, og du har samtidig mulighed for at prøve brillerne på. Hos os går vi op i, at du finder briller der ikke mindst giver dig optimalt syn, men også klæder dig. Vores dygtige optikere sørger for, at du som kunde får en ordentlig rådgivning, når det kommer til briller. Så du kan være sikker på, at du kommer hjem med et par designerbriller, som du kan være godt tilfreds med.