Hos Passagens Optik i Roskilde forhandles briller i dansk design

Hos Passagens Optik værner vi om briller i høj kvalitet og et gennemført design. Dansk design kan i høj grad noget særligt, og derfor er det kun naturligt, at vi forhandler et spændende udvalg af briller i dansk design hos os. Du er velkommen til at kigge forbi og se vores udvalg af briller i dansk design, hvis du er på udkig efter nye briller. Vores optikere er også klar på at hjælpe dig med at finde et par briller i dansk design.

 

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Briller til enhver smag hos Passagens Optik

Der findes et hav af forskellige slags briller i alverdens mærker og designs. Har du overvejet briller i dansk design? Dansk design er i stigende grad efterspurgt, og derfor har briller af denne type naturligvis en plads på vores hylder. Dansk design er noget helt unikt, og du kan være sikker på at få et lækkert design kombineret med knivskarp kvalitet. Hos din optiker i Roskilde forhandler vi blandt andet mærkerne Fleye og Thomsen Eyewear.

Nogle går specifikt efter briller i dansk design, hvor andre støder på dem ved en tilfældighed. Uanset om du støder på briller af denne type ved en tilfældighed eller ej, så er vi sikre på, at du vil blive tilfreds med et par briller i dansk design.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

Briller i dansk design og god kvalitet

Du kan med fordel kigge forbi din lokale optiker i Roskilde, hvor vi tilbyder pæne briller i dansk design. Vores optikere viser gerne vores udvalg af briller i dansk design frem for dig, så du selv kan få syn for sagen.  Vi står også altid klar til at vejlede dig, så du kan finde de helt rigtige briller, der passer til dig og din personlige stil.