Brilleglas tilpasset dine øjnes behov hos Passagens Optik i Roskilde

Brilleglas er unikke og tilpasses efter dine øjnes behov, så dit syn optimeres på bedste vis. Der findes både enkeltstyrkeglas og flerstyrket brilleglas, men hvad betyder det i praksis for dig?

 

Enkeltstyrkeglas og flerstyrkeglas

Der findes flere typer af brilleglas. Din synsfejl har væsentlig betydning for, hvilket slags brilleglas du skal vælge. Nedenfor har vi beskrevet typerne af brilleglas, så du kan få en ide om, hvordan dine briller fungerer.

  • Enkeltstyrkeglas er brilleglas med én styrke i hele glassets flade. Er du langsynet eller nærsynet, har du brug for enkeltstyrkeglas.
  • Flerstyrkeglas har forskellige styrker i glassets felter, og er dermed langt mere kompleks. Det hjælper med at korrigere dit syn, hvis du har svært ved at se ting der både er tæt på og langt væk.

Passagens Optik sørger for dine brilleglas

Det er nødvendigt at få foretaget en synsprøve, når optikeren skal vurdere, hvilken brillestyrke lige netop du har brug for, for at korrigere din synsfejl optimalt. Hos din optiker i Roskilde står vores dygtige optikere klar til at assistere dig, så du får et brilleglas, der er tilpasset perfekt til dig.