Find din stil hos Passagens Optik i Roskilde

Et par briller sætter et unikt og markant præg på dit udseende, og mange har brillerne i mindst et par år. Kontaktlinser er en anden mulighed for at korrigere synet. Er du i tvivl om, hvad der passer dig bedst? Vores optikere hos Passagens Optik giver sig altid god tid til at finde en løsning, der optimerer dit syn, men bestemt også klæder dig og passer til din stil.

Hvordan finder jeg min stil?

Vi har lavet en kort guide til dig, der har brug for en ide om, hvad der er klædeligt til dig og din stil.

  • Hvilken ansigtsform har du? Formen på brillestellet afhænger af din ansigtsform. Har du et firkantet ansigt, bør du vælge et rundt brillestel. Det handler om at skabe en harmonisk kontrast til den ansigtsform, du har.
  • Hvilke behov har du, og hvilken funktion skal brillen opfylde? Hvilken type brille du skal vælge afhænger af, om de skal bruges til sport, arbejde eller hverdag.
  • Hvilken hudtone, øjenfarve og hårfarve har du? Dette har betydning for hvilke farver, der klæder dig. Har du lys hud, bør du gå efter et stel i neutrale farver, hvorimod et farverigt stel vil skabe en flot kontrast til en dyb hudtone.

Find din stil med hjælp fra din optiker i Roskilde

Når du skal finde din stil, skal du være tro mod dig selv. Hælder du mere til kontaktlinser? Så er det et udmærket alternativ til briller. Mulighederne er mange alt afhængig af dig og dine behov. Har du brug for hjælp til at finde din stil, kan du med fordel kigge forbi Passagens Optik i Roskilde, hvor vores optikere vil vejlede dig gennem hele processen, så du kan finde noget, der passer til din stil.

DOWNLOAD STIL GUIDE