Find brillestel hos Passagens Optik i Roskilde

Skal du have nye briller, så er det en god ide at overveje, hvordan brillestellet skal være. Brillestel findes i mange former, farver og mønstre. Dit brillestel er med til at give brillen personlighed og fremhæver de ansigtstræk, man ønsker, at andre skal lægge mærke til. Derfor er det en god ide at vælge et stel, som du er godt tilfreds med.

 

Guide til valg af brillestel

Alt er i spil for at give et par briller personlighed. Er du i tvivl om, hvilket brillestel, du skal vælge? Vi har udformet en kort guide, så du kan finde ud af, hvad der passer godt til dig:

  • Til lyse hudtoner og lyst hår er det pænt med naturlige farver såsom skildpadde, rav og lyse og neutrale farver. Undgå et sort brillestel, da det kan synes lidt voldsomt.
  • Til lys hud og rødt hår vil blå eller grønne briller fremhæve dine farver flot. Vil du fremhæve din hårfarve, så er gyldne og røde toner er et godt valg.
  • Har du mørkere hud og hår, så er skarpere og mørkere farver et ideelt valg. Metalfarver kan også komme på tale.
  • Er du helt mørk, vil pasteller og kraftige farver skabe en flot kontrast til din dybe hudtone. Undgå brune brillestel, disse vil ofte blende ind i din hudfarve.

Din optiker i Roskilde hjælper dig

Et godt tip til valg af brillestel er at vælge en farve, der passer til dine mest brugte farver i din garderobe. Så er du garanteret, at brillen passer til størstedelen af dit tøj. Hos Passagens Optik tilbyder vi alt fra unikke og smykkende stel til mere klassiske brillestel. Du er også velkommen til at kigge forbi, så vi sammen kan finde et brillestel, der passer til dig og din stil.